WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Stille verkoop van uw huis in Groningen
Stille verkoop van uw huis in Groningen

Sommige mensen kiezen ervoor om hun huis (voorlopig) in de stille verkoop te zetten. Stille verkoop betekent dat uw huis te koop staat, zonder dat er (veel) bekendheid aan wordt gegeven. We richten ons bij een stille verkoop vooral op ons netwerk en onze contacten om zo potentiële kopers te vinden die perfect matchen bij uw huis. Bij deze manier van verkoop zetten we dus niet de gebruikelijke kanalen in om uw huis te verkopen, zoals Funda of een te koop-bord.

Contact

afbeelding

Waarom kiezen voor stille verkoop?

Een stille verkoop kan een goede optie zijn als u uw huis pas over een bepaalde tijd wilt verkopen. Bijvoorbeeld als u eerst rustig op zoek wilt gaan naar een nieuw huis, maar u al wel graag wilt weten of er belangstelling is voor uw huidige huis. Stille verkoop kan ook een oplossing zijn als u uw huis alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Kortom: stille verkoop is iets voor u, als:

  • U geen haast heeft met de verkoop
  • U alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen
  • U niet wilt dat iedereen weet dat uw huis te koop staat
  • U de drukte van veel bezichtigingen en een open huis wilt vermijden

Maak afspraak

afbeelding

Hoe werkt stille verkoop?

Als u ervoor kiest om uw huis in de stille verkoop te zetten, dan komt één van onze makelaars vrijblijvend bij u langs om de verkoop- en werkwijze toe te lichten. U kunt hierbij denken aan het maken van een waardebepaling, het opstellen van een verkoopstrategie en het bepalen van een vraagprijs. Ook maken we foto’s van uw huis. Vervolgens beslist u op welke websites uw huis wel of niet wordt geplaatst en welke gegevens u wel of niet wilt laten zien.

Betere verkoopkans

Uw huis wordt eerst aangeboden aan het eigen netwerk van Boekholt & partners. Ook bieden wij uw huis aan bij het zoekersbestand van de NVM. Hieruit worden huizenzoekers met een passend profiel geselecteerd.

Potentiële kopers

Heeft zich in de tussentijd een potentiële koper gemeld? De makelaar laat in overleg uw huis aan de potentiële koper zien. Het voordeel van een stille verkoop is de tijd en rust die u heeft in combinatie met een zorgvuldige afhandeling door een makelaar. Een stille verkoop staat gelijk aan een stressvrije aanpak.

Is stille verkoop iets voor u?

Is de stille verkoop van uw huis iets voor u? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Zij nemen graag de mogelijkheden met u door. Vul onderstaand formulier in en we nemen vaak dezelfde werkdag nog contact met u op. 

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kunt hieronder uw gegevens invullen:

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: